Nem is tudom, már ki volt, szerintem többen is kérték, hogy szorgalmasan jegyezzem többek között azt is, mit eszünk. Az ő kedvükben járva elindítom ezennel az Étlap rovatot.
Vasárnap:
Párolt zöldborsó, párolt répa, sült husi, yorkshire puding, barnamártás, sültkrumpli.
Hétfő:
reggeli: narancslé, gabona pehely (olyan, mint a honney wheat nálunk, lehet, hogy pont az :)), tea
ebéd: sült husi, cottage chease (egy fehér, ebben ubi volt, és egy piros), sültkrumpli
vacsi: lasagne, salátával (nalzsamecetes), és sült banán tejszínhabbal.
A kaja úgy általában finom, de ez az utóbbi, ez verhetetlen volt: a banánt kisebb darabokra (kb. elharmadolva) fahéjas cukorban megforgatták, és ezt így megpirították egy kicsit. Nyammi!
Kedd:
reggeli: narancslé, mogyoróvajas-lekváros kenyér, tea
ebéd: pizza, salátával, (op. yoghurt)
vacsi: rizs és valami tokány-féle, elfelejtettem, hogy hívják. :)
A reggeli egyébként svédasztal szerűen tálalva - ki mit kér, minden kipakolva. A szakácsaink (Sheila és Maureen) tényleg nagyon értenek a dolgukhoz - és a ami a legszimpibb, hogy eddig mindenhez volt valami zöldségköret, a pizzához salátát otthon is befogom vezetni!
Egy biztos, ez nem egy fogyókúrás hely, Helen és Sheila is azzal fenyegetett minket, felszedünk egy pár kilót nyár végére...